Transporttjänster

Med ett brett utbud av tjänster har vårt team kunskap och expertis när det gäller att ta dig dit du behöver åka. Vi är endast ett telefonsamtal bort och finns här för att säkerställa att din färd med oss går så smidigt som möjligt. Slå bara en signal för att boka din resa. För specifika uppdrag, kontakta oss för att berätta vilken typ av transport du har i åtanke så tar vi fram en offert till dig snarast för att komma igång.

Planes
Image by Scott Gummerson

Flygtaxi

Ibland kan det vara mer än bara en tidsödslande syssla att ta dig dit du ska, det kan faktiskt bli en riktigt trevlig upplevelse. Med våra tjänster inom Upphämtning med flygtaxi är det vad vi bestämt oss för att leverera. Vi vet hur viktigt det är att din resa inte bara är stressfri. Det ska även vara en bra upplevelse. Prata med oss så kommer vi att se till att du får de resultat du vill ha, inklusive garanterad kvalitetsservice till ett överkomligt pris. Kontakta oss för mer information eller för att boka en resa.

Är du intresserad av en transporttjänst med många års erfarenhet? Vi vill alltid säkerställa att du får den allra bästa servicen, oavsett tid på dygnet. Våra tjänster skiljer oss från konkurrenterna genom vår pålitlighet, kommunikation och kvalitet. Varje medarbetare är högkvalificerad, arbetet utförs i tid, och tillfredsställelse garanteras.

taxi helsingborg 24x7.jpg
bilbarnstol.jpg

Resor till andra städer

Vi har många års erfarenhet av att utföra tjänster inom Resor till andra städer. Vi vet att du vill komma fram bekvämt och i tid och vi kan garantera att du gör det. Vi är stolta över alla våra fordon och arbetar hårt för att ta dig till vilken plats som helst i Sverige , oavsett hur illa trafiksituationen kan vara. Vi investerar nödvändig tid i kommunikation och förberedelser för att garantera att du kommer fram på ett säkert sätt. Ring gärna för mer information eller för att göra en bokning.

Bilbarnstolar

Kostar 100:- per stol och måste uppges vid bokning.