Om oss

Taxi  24x7

Taxi Helsingborg.vi erbjuder dig hög komfort, service och punktlighet. Vi har fasta priser till flygplatser.

Vi är i tjänst dygnet runt och alla dagar när du behöver en taxi eller flygtaxi i hela västra Skåne.

Vårt viktigaste fokus är du. Vi vill att du ska få en så trygg och säker resa som möjligt. Det gäller allt från en korrekt prissättning till att våra duktiga chaufförer tar bra hand om dig. Taxi 24x7 är kvalitetssäkrad taxi när den är som bäst, från personer som verkligen bryr sig om din resa.

Taxi  24x7 bra service börjar med bra människor och verklig erfarenhet, och därför lägger vi så mycket energi på att välja de bästa personerna till vårt team. Du kommer alltid få en förare som vet vad punktlighet, säker körning och kundservice innebär fullt ut.

Vi strävar efter att inte bara möta dina behov, utan också överträffa dina förväntningar på vad en transporttjänst kan vara. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till kunder överallt i Helsingborg med omnejd.Vi är i tjänst dygnet runt, alla dagar, hela året. Vi nöjer oss inte med att vara störst.

Vi försöker ständigt utvecklas för att ge dig som kund en så bra upplevelse och säker transport som möjligt. Vi värnar om dina borttappade ägodelar och försöker se till att de kommer i rätta händer.

Taxi  24x7 har erbjudit transporttjänster i toppklass lokalt.har erbjudit kunder i Helsingborg med omnejd kvalitetstransporttjänster . Bra service börjar med bra människor och verklig erfarenhet, och därför lägger vi så mycket energi på att välja de bästa personerna till vårt team. Du kommer alltid få en förare som vet vad punktlighet, säker körning och kundservice innebär fullt ut. Vi strävar efter att inte bara möta dina behov, utan också överträffa dina förväntningar på vad ett Taxiföretag kan vara.

 

Boka taxi till och från flygplatser

Boka taxi från hotell till kontor.

Boka online eller via telefon.